Slumber Party Dress To Impress: The Ultimate Guide To Winning Best Dressed. Chic How Choose Perfect Outfit For Your Overnight

Dalbo

Slumber Party Dress To Impress: The Ultimate Guide To Winning Best Dressed. Chic How Choose Perfect Outfit For Your Overnight

Ktoś wie jak to rozwiązać? Cześć, dlaczego na ome.tv mam blokadę dostępu do kamery i mikrofonu mimo zezwolenia? Moja kamerka nie chce się uruchomić.

20 Best Outfit Ideas For The Dress To Impress Slumber Party Theme DTI

Witam, mój problem polega na tym, że na stronie ome.tv (tylko na tej jednej konkretnej stronie). Czy ktoś miał problem z odmową dostępu na ome.tv na pc? Po kliknięciu resetu lub odświeżeniu strony problem się powtarza.

Mam aplikację iriun webcam i nigdzie nie działa ta kamerka:

Na omegle.com działa, a na ome.tv nie. Czy ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie? Podczas ładowania strony ome.tv pojawia się błąd, który uniemożliwia odświeżenie strony. Na ome, na discordzie i na innych aplikacjach, a w tej aplikacji.

Wyłączyłem antywirus, testowałem różne przeglądarki i tryb incognito, ale nadal nie działa. Załączam zrzut ekranu z błędem. Czy ktoś miał problem z odmową dostępu do kamerki na ome.tv? Podczas korzystania z ome na pc pojawia się komunikat odśwież stronę lub kliknij przycisk restart.

Witam, nie działa mi kamerka na komputerze.

Also Read

Share: